perjantai 8. heinäkuuta 2011

Pause

Hieman tauolla on rakentaminen tällä hetkellä perheen kasvamisen johdosta, mutta eikö se taas tästä. Pintoja olen pohtinut, muuten alkaa ajatukset olla selvillä - ainoastaan kylpyhuoneen seinät ovat vielä yhtä suurta kysymysmerkkiä.

Asuntomessut olis tänä vuonna Kokkolassa ja siten suhteellisen lähellä. Jos joudetaan niin voitaisiin piipahtaa saamassa lisää ajatuksia. Ovat 14.8.2011 asti, joten sinne sitten.

Muutamia rakennusblogeja olen lueskellut, ja kadehtinut vauhtia millä rakennetaan! Me ostimme tontin jo keväällä 2008 ja syksyllä ryhdyimme suunnittelemaan, ja nyt vasta tässä asti (blogi starttasi kun tontilla vihdoin tapahtui jotain, eli kaivinkoneen kauhat ilmestyivät tontille). Mielenkiintoista on se, että meillä ei ole kiire. Tilanahtautta kyllä, mutta ei kiire. Valmistuu sitten kun valmistuu.
Tavallisimmat kysymykset kuuluvatkin:
K: "Mitäs rakennukselle kuuluu?"
V: "Hienosti kesken"
ja
K: "Koskas tupa on valmis?"
V: "Jouluksi"
(Ei olla kerrottu että minkä vuoden ;)

6 kommenttia:

Anniini kirjoitti...

Kämmäsinköhän edellisen kommentin...

Kävin siis sanomassa, että monikohan "pikarakentaja" haluaisi hetken asuttuaan muuttaa jotakin kun se ei enää ole mahdollista. Meillä ainakin viiden asumisvuoden aikana suunnitelmat niin muuttuneet että onneksi emme ole nopeita remontoijia.

Irena kirjoitti...

Tuo on yksi syy miksi suunnitteluun kannattaa paneutua ja siihen käyttää aikaa. :)

Sahrami kirjoitti...

Teillä on varmaan ihan ihannetahti. Ei ole hyvä tämä viidentoista vuoden suunnitteluaikakaan. Tulee muutettua mieltä moneen kertaan, ja tulee perhe kasvaneeksi kolmella lapsella siitä, mitä se piti olla...
Mutta ei se mitään, ehkä tämä hidas tyli on vaan meille ominaista, nythän meilläkin tapahtuu niin, etten pysy perässä.

Sisustussuunnittelu, mitä se on?

Irena kirjoitti...

No joo, eipä oo tullu vielä stressiä kummallekaan rakentamisesta tai rakentamattomuudesta. Tänään muuten meni jo isäntä taas rakennustyömaalle, joten se isyysvapaasta. Edellisen isyysloman syksyllä 2009 muuten isäntä vietti rakennekuvia tehden arkkitehdin luona :D.

Teillähän on kyllä nyt tosiaan aika vauhdikasta tuo rakentaminen.

Anonyymi kirjoitti...

Minä kun ajattelin että meillä edetään rauhassa... :D Ollaan suunniteltu pari vuotta ja nyt aloitellaan maatöitä. Katsotaan koska on valmista.
Pitkästä paikalla rakentaen ei ole kiire. ;)

Tsemppiä touhuihin ja ihanaa viikkoa!

Irena kirjoitti...

Mä oon koko ajan ajatellu että en aio toista tupaa enää rakentaa, joten mihinkä tässä kiire. Tekee heti sellaisen jossa viihtyy :D

Tsemppiä teillekin :)