sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Asuntomessut I - sisustusideoita

Viime torstaina sitten piipahdimme Kokkolassa asuntomessuilla.
Paljon jäi varmasti näkemättä, pääasiassa keskityimme kaksikerroksisiin omakotitaloihin. Erilaisiin portaihin olisimme halunneet tutustua, ulkonäköä oli vain hankalaa tulkita suojamuovien alta.

Kulhollinen värikkäitä hedelmiä on helppo ja vitamiinipitoinen sisustuselementti. Hedelmät täytyy muistaa syödä ajoissa, kulhollinen hometta ei viehätä kenenkään silmää (eikä nenää). Löytyipä yhdestä talosta vadista osittain homehtunut mangokin, yök..Käsitöitä löytyi monesta paikasta, ikuisuusprojekteja ovat nämä (a.k.a. emminäsaaikinävalmista, mutta niistä tarkemmin toisen blogin puolella)Mitä vanhempia LP-levyjä, sen hienompi asetelma. Ei kylläkään mikään lapsiperheen sisustusaihe. Mutta saahan sitä haaveilla..Tällänen Iskun Vellamo meille. Itseasias Boknäsin Villinki on ykköstoive mutta siihen ei taida kukkaro antaa myöden. Askollakin on ilmeisesti saman tyyppinen.Ja tämä sopisi meidän kylppäriin pyyhkeiden kuivaustelineeksi.Taulun voi tehdä mistä vain, pingotetut kankaat on niin eilistä päivää.
Messuilta löytyi kirjekuorien ja postimerkkien lisäksi ainakin lasten piirustuksia ja perhosia.Puuhelmiä oli monessa paikassa.
Hauska teline muuten, jokaiseen makuuhuoneeseen voisi laittaa yhden.Tämä ajatus on ollut jo pidemmän aikaa. Tarkoitus on laittaa omien sukulaisten vanhoja mustavalkoisia kuvia seinille.Huomenna lisää.

8 kommenttia:

Sahrami kirjoitti...

Me saatiin raksaporukalta ilmaisliput messuille (haluavat vissiin meidät pois jaloista välillä). Kannattaako lähteä, puolen Suomen läpi?

Irena kirjoitti...

Kyllä mä tykkäsin, tällä kerralla oli järkevän kokoisia koteja niin löytyi sisustusideoita ihan normaaliin kotiin. Pihoissa oli oikeasti tilaa (vs parin vuoden takainen Vaasan asuntomessu jossa pihat oli postimerkkien kokoisia) ja istutuksissa mielenkiintoisia juttuja (niistä blogikirjoitus myöhemmin).

Ja Kokkola on iso ja komea kaupunki, paljon vanhaa jäljellä ja säilytetty (oheiskohde Knapen talo kannattaa käydä, me ei valitettavasti ehditty).

Vielä jos ajatte Seinäjoen ohi niin täällä saa ilmaiset kaffit ja pullaakin jos ajoissa ilmoittaa että ehtii leipomaan :)

Eli kyllä kannattaa.

Sahrami kirjoitti...

Tekisi mieli lähteä... Nimittäin justiinsa tulin kolmen tunnin imurointimaratonin jälkeen sisälle. Välikatolta imuroin muurausroippeita ja lepakonshittiä ja muuta, huomenna pitäisi tulla puhallusvillaporukka.
Mutta olisin loman tarpeessa...

Irena kirjoitti...

No tottakai lähdette!

Ja jos isäntä hoitaa osan ajamisesta (ilmeisesti järkevintä autolla matkustaa? Kokkolaan menee kyllä junatkin, mutta poikki Suomen taitaa kulkea vähän huonosti radat), niin ehdit tekemään käsitöitäkin välillä.

H3idi kirjoitti...

Me ihastuimme myös tuohon kirjahyllyyn. Sellaisen kuin saisi...

Irena kirjoitti...

Saiskohan sitä paljousalennusta, jos hankittais samaan aikaan?
:D

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Tulipa tuosta Vellamo-kuvasta mieleeni...
Olen joskus haaveillut, että jos saisin rakennuttaa talon, mittayksikkönä olisi Boknäsin kirjahyllyn yksikköleveys - koko talossa! :o)

Irena kirjoitti...

Ei mikään hullumpi idea!
:D