torstai 12. tammikuuta 2012

Travaux de Tuiles

Takassa takaluukku ja saumalaasti.Ja edessä myös luukku sekä laasti.Yläkerran kylpyhuoneessa (kuvassa) ja alakerran vessassa ryhdytty laittamaan vesieristeitä seiniin. Näillä näkymin ensi maanantaina alkaa laatoitus.Raksalla käväisi tänään tarkastuskierroksella eräs hyvin tarkka ja utelias. Mustavalkoinen kissa (ilmeisesti lähinaapurin) tutkaili autotallin ja tuvan useampaan otteeseen. Mouruamisesta päätellen meni tarkastus läpi.

6 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Hieno takka! =) Innolla odotan kuvia laattavalinnoista! =)

Irena kirjoitti...

Kiitos!

Punaista, valkoista ja harmaata :D

Keittiön mosaiikkilaatta tulee vasta kalusteiden asentamisen jälkeen..

Matleena kirjoitti...

Mukava on käydä silloin tällöin vilaisemassa, mitä kaikkea tehty edellisen käyntini jälkeen. On muuten kaunis takkauuni!

Teillä on varmaan kiva katsella "sitten joskus" näitä kuvia raksalta. Meillä aikoinaan 1970-luvulla itse ensimmäistä omakotitaloa rakennettaessa tuli otettua vain vähän valokuvia. Nyt tuntuu, että olisi mukava joskus katsella ja muistella sitä aikaa niiden kera. Mutta silloin kuvattiin filmille ja se oli olevinaan kallista. Se oli sellaista aikaa!

Irena kirjoitti...

Kiitos Matleena, tykkään ja että on kaunis :)

Me muuten katsellaan nyt jo vanhoja kuvia että onpas edetty tuostakin jo paljon :D. Filmiaikaan tuli sentään kehitettyä aina. Nyt lojuu kuvat vain koneella... Ainakin meillä.

Yamaba kirjoitti...

Hyvä että jaksat kuvia ottaa. Meillä oli rakennusaikaan kyllä kamera, mutta kun o.t.o. tyyliin rakensi aina väsyneenä illat ja viikonloput, niin yleensä jäi ne kuvat ottamatta. Sinulle tulee näistä hyvä arkisto.

Irena kirjoitti...

Oman toimen ohella tätäkin pykätään pystyyn, mutta vaan rauhalliseen tahtiin ;)