tiistai 20. heinäkuuta 2010

3D Keittiö

Huomasin sitten että viimeisimpiä 3D-kuvia keittiöstä ei olekaan sähköisessä muodossa. Löysin kuitenkin yhden kuvan sähköpostistani johon ei ole tullut muutoksia, joten tässä esimakua siitä mille meidän keittiö tulee näyttämään:Keittiökalusteet meille tulee siis toimittamaan Topi-Keittiöt, tarjousvaiheessa erinomainen ja ystävällinen palvelu ja muutokset tarjoukseen sai nopeasti sähköpostiin kuvineen, kiitos Tomi Piirto (jolta myös lupa kuvan julkaisuun). Toivottavasti hyvä palvelu jatkuu, palaan asiaan toimitusvaiheessa.

Yllättävää kuinka vaikea oli keittiökauppiailta (ei siis valittu, mutta ne muut) tarjouksia ja jos sai tarjouksen niin ei saanut kuvia. Näin lapsiperheen äitinä tarjouspyyntöruletti pyöri pääasiallisesti sähköisesti ja kun isäntä päivät pitkät maailmalla (ensin ansio- sitten rakennustöissä), niin ei sitä niin vain lähdetä keittiökauppiaalle kuvia katsomaan..

No se siitä.
Nyt pitäis hankkia jostain vähän tapettimalleja ja pohtia jo pintoja. Eräs ystävä kehotti miettimään ajoissa jos haluaa rauhassa pohtia, jossain vaiheessa kuitenkin tulee kiire.

Ei kommentteja: