sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Pientä ja kivaa

Katolla alkaa tiilet olemaan muutamaa hassua lukuunottamatta paikoillaan, Muutama läpivientiputkikin oli katosta putkahtanut (liesituuletin, ilmastointi ja sitä rataa).

Ollaan tässä pohdittu takka/leivinuunia. Ja paljonko siihen sijoittaisi ja minkä kokoinen (mitä pienempi sen enemmän maksaisi, ainakin näistä meidän tämänhetkisistä vaihtoehdoista).

Eipä kummempia rakennusrintamalla.

* * * * *

Luontoääniä taannoin kuuntelin.
Niin mahtavaa kun oikeasti kuulee kuikan huudon ja kaikenmaailman liverrykset. Eikä ainoastaan fasaanin kaakatusta ja autojen hyrinää..

Maalaistyttö kaipaa maalle?

4 kommenttia:

Sahrami kirjoitti...

Toivottavasti tulee vielä jossain vaiheessa parvekekin tuohon oven eteen, niin voi tulevina kesäöinä kuunnella parvekkeelta niitä ruisrääkkiä. (on muuten kohtalaisen ruma ääni sillä linnulla, etten sanoisi).

Teillä ollaan tosi pitkällä, olen NIIIIIN kade. Me ollaan vaan kaadettu puita pihasta, mutta nekin olisi olleet kaatolistalla ilman laajennustakin. Että muistutukseksi sinullekin: jos haluat istuttaa puita talon viereen, niin viisi metriä ei riitä mihinkään, kymmenen metriäkin on vähän liian lähellä...

Meille ei sitä Wehoputsia edes mietitty, Upo oli noista panosputsareista ainoa, joka oli ylipäätään harkintalistalla. Tai siis se oli aika vahvoilla, mutta kun se oli niin pieni, niin oletin, ettei sitä meille hyväksytä. Mutta kun suunnitelman teki oikea insinööritoimisto, niin tottahan se ympäristötarkastajalle kelpasi.
No, kolmen viikon päästä se olisi pihaan tulossa, saa nähdä, koska sen saa kaivettua maahan ja vielä enemmän - koska sen saa otettua käyttöön...

Nora kirjoitti...

Meillä on tuo jokiranta varsinainen lintubongarin unelma, löytyy sirkuttajaa joka lähtöön. Pihalla viihtyvät citykanit, fasaanit ja oravat, huippuna eilenaamulla nähty peura. Ja siis ollaan omakotialueella kaupungissa.

Irena kirjoitti...

Sahrami: Tulee juu siihen parveke, niin voi kiikaroida ja kuunnella lintuja. Eikä kattoa joten tähtiäkin voi tiirailla - täällä valosaasteessa kun niitä näkee harvoin. Puut tulee riittävän kauas, on tuossa tontilla tilaa (1,5 ha kokonaisuudessaan josta reilu puolet on mettää tien toisella puolella :D).

Nora: Juu, kaupungissa näkyy cityjäniksiä ja fasaaneja, niistä ei niin olisi väliksi. Kurkiauraa olen aina täällä kaupungissa asuessa kaipaillut - lapsuuskodin yli lenteli säännöllisesti.

Irena kirjoitti...

Tämän hetken suosikkisana liene Juu..
Juu juu..