maanantai 22. helmikuuta 2010

Suojaa

Odotellessa.

Lämpene..

Lämpene..

Lämpene..

* * * * *

Isäntä meinas tuossa, että vietetään kesäloma raksalla, ei tarttis ajella aamuin illoin kotiin ja ruokahuolto toimis paremmin (ei siis ainoastaan termoksen varassa). Pohdin vain, että mitenköhän sitä kannattais pyykinpesu järjestää, kun nuorimmainen on vielä kestovaipoissa niin sitä pyykkiä pitäis pestä noin parin päivän välein. Tai sitten vois lapsonen juoksennella vaipatta?

Se on hyvä kuitenkin että tässä vaiheessa on lomasuunnitelmat selkeät.

2 kommenttia:

Sahrami kirjoitti...

Joo, lapsoselle vaan tarpeeksi lyhyet paidat päälle eikä housuja ollenkaan (lyhyt siksi kun poika sohottaa aina mihin sattuu), korkeintaan yöksi vaippa päälle. Ja sen voi sitten kuivattaa päivän aikana ja laittaa saman uudestaan illalla taas (no ei).
Me ehkä toivottavasti asutaan kanssa kesäloma raksalla, mutta. Saa nähdä, onko miehellä lomaa ollenkaan kesällä ja jos on, niin onko meillä yhteistä lomaa ollenkaan. Ovat tehtaalla ehdottaneet, että kesälomat pidetään vasta syksyllä, kun menee lafka kiinni remontin ajaksi. PAITSI että miehen pitäisi olla siellä se syksykin paikalla. Eli ei lomaa kesällä eikä syksyllä, joten missä välissä se rakentaa?
Josko päästäisiin laajennukseen asumaan vuonna 2015. Olisko liian optimistista.

Irena kirjoitti...

No ei tuohon 2015 nyt niin pitkä aika ole.. ;)

Juu, ainoa ongelma tuossa vaipattomuudessa on se, että pihahan tontilla on kivellä, ei mitään hienoa hiekkaa vaan rakennuspohjaa, eikä nurmikkoa siis vielä lainkaan. Ja lapsonen todennäköisesti vielä konttii tuossa vaiheessa. Ei viitsis kuitenkaan koko ajan missään ylennöksilläkään (rattaissa jne) pitää..