maanantai 10. elokuuta 2009

Kuvakuulumisia

Perjantaina huhkittiin rakennuksella koko päivä.
Emäntä sai aikaiseksi tälläistä:Pari suurempaa sekalaista puupinoa lajiteltuna ja kaivinkoneen alta pois siirrettynä (kaivinkone tuli lauantaiksi hommiin). Siinä on polttopuut erikseen, myöhemmin käytettävät kakkoskakkoset (nuo taaimmaiset muovilla peitetyt), sementtisotkuiset ja muut.

Isäntä on tehnyt tämmöttisiä:

Styrokseja autokatoksen lattiaan ja tallin reunamille. Näitten päälle kaivinkone sitten lappas murskeet ja hiekat (ja isäntä lapioi)

Eli siis näitä kasoja:Tupaan ei juuri mitään ole tehty, sokkelin päälle osittain laitettu vähän tasoitetta (vaimitälielaastia), senkin laitamille ilmeisesti on jo styrokseja nyttemmin laitettu.

* * * * *

Asuntomessuilla meni sunnuntai, oli rankka, mutta ah niin hauska, päivä! Esikoinen aikaisin aamulla isoäidilleen hoitoon ja me isännän kanssa moottoripyörän kyytissä kohti Valkeakoskea ja asuntomessuja.

Päivä oli hurjan lämmin ja miellyttävä. Mika Kallion kakkoskoti katsottiin asiaan kuuluvalla hartaudella (meille kun siis tulee myös siporex rakenne) ja muutenkin tutkittiin taloja sillä silmällä.

Nyt vuorossa paluu arkeen ja takaisin vetreäksi - vanha on aika jumissa kun kylmiltään istui pitkät pätkät moottoripyörän kyytissä - kuvakoostetta luvassa myöhemmin.

Ei kommentteja: