sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Mitä uutta?

Ovien päällä palkit.Niiden mukaan laskien harkkokerroksia tulee vielä kaksi, sitten katto.

Uu jeah.


* * * * *


Rakennuksilla käy kaikenlaisia ihmisiä hengailemassa ja auttamassa ja katselemassa, naapureita, sukulaisia, tuttuja ja muuten uteliaita. Tänään piipahti Helsingistä asti vieraita, ja siis meille ihan vieraita. Herra oli joskus ilmeisesti itse asunut kyseisellä plassilla, eli kyseessä hänen lapsuudenkotinsa, tai sitten hänen äitinsä lapsuudenkoti > kuitenkin oli lapsuusmuistoja kyseisestä tontista. Mielenkiintoista oli hetkisen rupatella kun vaimonsa kanssa piipahtivat katsomassa mitä kuuluu.

5 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ai nyt ollaan jo seiniä pystytetty ja siis kohta kattotoolitkin paikalleen! :) Siinä se talo etenee, pian päästään sisätöihin.

Irena kirjoitti...

Juu, autotalli etenee mainiosti. Talossa on vasta sokkeli ja sen kimppuun pääsee lähemmin vasta ensi vuonna.

Sahrami kirjoitti...

Komea autotalli, ja todenäköisesti erittäin käytännöllinen. Kumman suunnittelema?

Matleena kirjoitti...

Ai se onkin tuleva autotalli! ;) Olisihan minun jo tuosta oviaukosta pitänyt asia älytä.

Irena kirjoitti...

Ihan arkkitehdin (Juha Koivusalo) suunnittelema, Isäntä kuitenkin kertoi mitä tarvitsee, eli oikealla autokatos joka on tarkoitettu allekirjoittaneen rotiskolle, keskellä varsinainen talli jossa pystyy hyvin ruuvaamaan yhtä ja sopii moottoripyörätkin sisälle, tarvittaessa saa ujutettua kaksi autoa. Vasemmalle jää sitten tekninen tila ja varasto johon käynti päästä, mutta varmaan jää oviaukko myös tallin puolelle.