tiistai 2. kesäkuuta 2009

D-vitamiinin yliannostus

Eilen sitten alkoi se sokkelin muuraus ja tänään jatkui.
Ja illalla kotiutui rakentaja punainen kuin rapu.. Isäntä raukka oli polttanut itsensä auringossa (joka oli itseasiassa pääosin jopa pilvessä!).
Oih ja auh.
Ensiavuksi viileä suihku (toistettiin vielä uudelleen ennen nukkumaan menoa) ja runsaasti viilentävää aftersun-voidetta. Tänään ylle pitkähihainen emännän käskystä ja runsaasti aurinkovoidetta suojakertoimella 30.

Ollaan mietitty valtion (ja työnantajien) taloudellista tilannetta ja sen vaikutusta meihin ja meidän rakennusprojektiin.. Että kuinkakohan käy. Rakennustahti ainakin hidastuisi - ja oma työ lisääntyisi - jos kehnosti kävisi. Hmmm...

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Voi rakentaja-raukkaa! :( Vain pari kertaa olen itse nahkaani hieman käräyttänyt, mutta monesti vierestä seurannut, kun mies on kärsinyt auringonpolttaman kirvelystä. Eikä meinannut millään oppia, ettei hänen nahkansa kestä samaa määrää aurinkoa kuin minun.

Irena kirjoitti...

Rakentajaparalla on parasta-aikaa menossa nahanluonti.. Palamisen jälkeen onneksi ymmärtänyt pysytellä vaatteiden suojassa ja tarvittaessa käyttänyt aurinkorasvaa.