maanantai 4. toukokuuta 2009

Vappuhommia

Siinäpä teille.
Autotallin perustusten muotit lähestulkoon valmiina.Ette arvaakaan miten rakentaminen käy parisuhteen päälle. Tai jos olette rakentaneet tai rakentamassa niin tiedätte varmaan jo ihan hyvin ja nyökkäilette tietäväisinä. Allekirjoittanutkin hyväksyttiin muotteja tehdessä mitan toiseen päähän ristimittoja ottaessa, se sujui vielä hyvin, mutta sitten kun mittailtiin korkeus eroja... *huoh* Miten voi tulla niin paljon sanomista siitä miten kirjoittaa mitan ylös? Viimeisiä mittoja tehdessä toinen kävi jo katsomassa että tuleeko oikealla lailla ylös laitettua, että varmasti kestää sateen ja että ei ole pilkkuja väärässä kohtaa tai että saa selvää. Just just.
Ja meillä siis ei ole vielä edes seiniä pystyssä..
Kyllä tämä tästä..

3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Hienon näköistä sokkelilaudoitusta! Piti muuten oikein miettiä ja muistella, oliko meillä jotain tuollaista rakennusaikana. Varmaan oli, mutta onneksi ne asiat unohtuvat aika nopeaan kuitenkin ja meillä on siitä talon rakentamisesta jo sentää yli 30 vuotta. Sen jälkeen on kyllä rempattu pari taloa (toisen remppaa jatkuu yhä) ja mökki, ja niissä on sattunut kaikenlaista ja tullut sanottavaa puolin ja toisin. Me ollaan huomattu, että parhaiten noista selviää, kun antaa toisen vaahdota vaahtoamisensa eikä lähde siihen mukaan. Sitten niistä tärkeistä asioista sitten kannattaa yrittää rauhassa keskustella, kun kumpikaan ei käy enää kovin kuumana. ;D

Irena kirjoitti...

Niin, hyvin totta, mutta ne riidat kun ei yleensä tule mistään tärkeistä asioista vaan ihan turhista pikkujutuista ja epäolennaisuuksista joista molemmilla on eriävä mielipide..

Anonyymi kirjoitti...

Tehkää selkeä työnjako...
Toinen rakentaa ja toinen suunnittelee.
Suunnittelija kertoo haluan tuohon pyöreän seinän ja punaisen katon.
Rakentajapuoli tekee, eikä mutise.

Meillä ainakin toimi...osittain

Onnea ja menestystä valitsemallanne uralla