perjantai 16. maaliskuuta 2012

Big stuff

Tänään ryhdyttiin laittamaan isoja lattialaattoja, eli tuloillaan keittiön, ruokailutilan, aulan ja eteisen lattia.

Isännän kännykällä otettuja kuvia vassokuu:

Kuvat otettu vessan ovelta länsipäätyyn päin. Oikealla "ylhäällä" keittiö ja oikealla reunassa ruokailutila, vasemmalla siis olohuone johon tulee parketti.

9 kommenttia:

Miiruska kirjoitti...

Onpahan jo valamiin näköstä!

Ja kyllä on ikävä mettän keskelle pimeään, siellä asustelu on vähän eritoista ku tässä kaupungin liepeillä (viitaten tuohon aiempaan tähti-kuvaan. Tuossa ne samaset loistokkaat möllöttää ku ulko-oven aukasee, mut heijasteleehan tuo hälinäkeskus kuitenkin tähän).

Mrs.Marple kirjoitti...

Siinä mielessä meidän uus koti ei oo kyllä kauheen kaukana mettässä - 9 km Lapualle ja saman verran toiseen suuntaan Seinäjoelle. Mutta kuitenkin riittävän mettässä että on tarpeeksi rauhallista ja pimeää :D

Sahrami kirjoitti...

Jonkun mielestä 9km Lapualta on jo ihan tarpeeksi mettässä ;-) Meillä on 5km naapurikaupungin keskustaan linnuntietä (ajotietä 12km) ja ollaan ihan keskellä mettää. Siis oikeesti, kolmella sivulla mettää ja yhellä peltoa. Ja tänne näkyy oikein hyvin kaupungin toisella laidalla olevan teollisuuslaitoksen valot... Mutta kyllä tähdetkin näkyy.

Teille tulee oikein kunnon kivitalo, kun on lattiatkin kivestä. Mä vaan olen niin kaavoihin kangistunut, etten huoli laattaa kuin eteisiin ja vessoihin ja pesutiloihin. Olen nyt ankarasti miettinyt, että voisiko kodarin lattian laittaa laatoille (kun ne on paljon halvempia kuin kunnon muovimatto!!!) kun mää en vaaan tykkää.... Mutta tuleehan sinne kuitennii lattialämmitys, niin ehkä. Kun samassa tilassa on sitten myös pukuhuone saunaa varten, niin se laatta olisi ehkä ihan paikallaan.

Oon mä vaikee.

Koskas teillä on suunnitelmissa muuttaa, tän vuosikymmenen puolella kuitenkin?

Mrs.Marple kirjoitti...

No ehkä joo, kaikki on suhteellista. Mutta syntymäkoti on kyllä ollu enemmän mettässä kun tuo, yli 2 km katuvalolliseen tiehen niin tähdet näkyi hienosti :). Tuossa tulee vajaa puoli kilometriä linnuntietä.

Muutetaan, ööh, kun on valmis? No, esikoinen on ilmoitettu sinne esikouluun, joten jonkinlainen takaraja on. Ehkä kesällä? Tuutteko kylään?

Meidän kodinhoitohuoneessa on viemäri lattiassa, niin kaakeli on itsestään selvyys meillä siellä.

Mrs.Marple kirjoitti...

Niin ja meilläkin on käytännössä kolmella sivulla mettää ja neljännellä peltoa ;)

Sahrami kirjoitti...

Hiiohoi, seinään tuli tänään reikä!!! Jee!!! Vielä on muuten siivoomiset jäljellä, ja vaikka ei rälläköitä tuota reikää, niin pölyä on aivan tajuttomasti :-(
Mä joudun peseen lattiankin :-O

Yritetään tänä kesänä tulla, kun viimeksi meni siihen peltihässäkkään.

Nyt kun keksisi, että mihin sijoittaa tuon irtonaisen ikkunan. Piti mennä sedän navettaan, mutta on liian iso. Sen navetan seinää ei uskalla aukoa yhtään enempää, ettei romahda koko pytinki.

Meiltä on valaistulle tielle matkaa 4km. Bussipysäkille 5km.

Mrs.Marple kirjoitti...

Myönnän, mettässä olette :D

Tee siitä ikkunasta kasvihuone! Tai semmonen kasvatuslaatikko, pulpettikattoinen aurinkoon päin. Ikkunan saranoilla pystyy nostamaan lämpiminä kesäpäivinä sitten ylös.

Kesällä sitten, nyt pitääkin tehdä loppukiri että on tupa minne majoittaa vieraat :D

Sahrami kirjoitti...

Me ollaan totuttu vaatimattomaan. Nytkin on betonilattia, koolaukset ja höyrynsulut näkyvillä eikä listoja missään ;-D

Mrs.Marple kirjoitti...

Hyvä tietää niin ei turhaan stressaa!
:D